Reşat Baklavalık Böreklik

Kullanım Alanları
Her çeşit baklava ve böreklikte kullanılabilir. 
Genel Özellikler
Yüksek oranda su kaldırması
Yağını ve şerbetini kolay çeker
Baklavaya çıtırlık vermesi
Kaliteli ve sert bugdaylardan üretilmiştir
Baklavanın renginin istenilen kırmızılığı vermesi
Su böreğinde suda dağılmaması
Altın sarısı renkte ve ağızda dağılan karaktere sahiptir.
Çok özenle seçilmiş buğdaylarla üretilmiştir.
Ürün Özellikler
Protein: %12 ,5 
Kül: max %0,65
Rutubet: max %14,5 
Ambalaj Çeşitleri
Bez: 50 kg
Sentetik: 50 Kg
Kağıt: 25 kg
TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.