| Kullanım Alanları |
| Her çeşit ekmek yapımında kullanılabilir. |
| Genel Özellikler |
| Yüksek oranda su kaldırması ve fazla ürün alınabilmesi |
| Kazana dayanabilmesi |
| Ekmeklerde homojen gözenek sağlaması |
| Ekmeklerde güzel bıçak açması |
| İyi kabarma sağlaması |
| İyi bir kabuk kalitesi sağlaması |
| İstenilen tat ve lezzet sağlaması |
| Standart ürün vermesi |
| Tazeliğini uzun süre koruyabilmesi |
| Ürün Özellikler |
| Protein: min %11 |
| Kül: max %0,71-0.80 |
| Rutubet: max %14,5 |
| Ambalaj Çeşitleri |
| Sentetik: 50 Kg |
| TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR. |