DY Pişi Bazlamalık

Kullanım Alanları
Her çeşit bazlama gözleme ve hamur işinde kullanınır.
Genel Özellikler
Yüksek oranda su kaldırması
Kuvvetli bir undur
Homojen gözenek yapı sağlaması
Un yaglı ürünlerde mükemeldir
Ürünlerde istenilen rengi verebilmesi
Ürünlerde kabarma özelliğini verebilmesi
Ürünlerde tazeliğini uzun süre koruyabilmesi
Böreklerde çok güzel renk alması
Güzel kızarma ve çıtırlık salaması
İstenilen tat ve lezzet sağlamsı
Çok özenle seçilmiş buğdaylarla üretilmiştir.
Ürün Özellikler
Protein: %11,0 
Kül: max %0,65 
Rutubet: max %14,5 
Ambalaj Çeşitleri
Sentetik :50 Kg
Kağıt :25 Kg
Sentetik :5 Kg
TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.