| Kullanım Alanları |
| Her çeşit pasta ve böreklikte kullanılabilir. |
| Genel Özellikler |
| Yüksek oranda su kaldırması |
| Kuvvetli bir undur |
| Homojen gözenek yapı sağlaması |
| Un yaglı ürünlerde mükemeldir |
| Ürünlerde istenilen rengi verebilmesi |
| Ürünlerde kabarma özelliğini verebilmesi |
| Ürünlerde tazeliğini uzun süre koruyabilmesi |
| Böreklerde çok güzel renk alması |
| Güzel kızarma ve çıtırlık salaması |
| İstenilen tat ve lezzet sağlamsı |
| Çok özenle seçilmiş buğdaylarla üretilmiştir. |
| Ürün Özellikler |
| Protein: %11 |
| Kül: max % 0,65 |
| Ambalaj Çeşitleri |
| Bez: 50 Kg |
| Sentetik: 50 Kg |
| Kağıt: 25 Kg |
| TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR. |